Restaurant Slow Food + KM0 a Barcelona

L’Slow Food és una filosofia de taula que lluita pel plaer del bon menjar amb productes de qualitat i ingredients de proximitat, sumat als cànons de compromís amb un model de consum sostenible. Una filosofia mundial que actua de forma local.

A Allium, som el restaurant Slow Food de Barcelona per antonomàsia. Els nostres cuiners han elaborat una carta basada en un model de producció i consum d’aliments alternatiu. Sabem que és possible barrejar la cuina creativa i d’autor, amb la tradició i les arrels catalanes i mediterrànies. Hem sigut capaços d’innovar sense necessitat d’obviar els productes de la nostra agricultura més propera i a petita escala.

Slow Food és una filosofia gastronòmica que uneix sabors tradicionals, amb productes de temporada i de proximitat. Assegurem la continuïtat de l’agricultura local i el cultiu ecològic i orgànic.

Els tres pilars de l’Slow Food

Productos de temporada KM0

Aliements bons

Els aliments bons són els productes de temporada, aquells que es consumeixen en la seva millor època, quan la qualitat és excel·lent i es potencia el sabor. Aprofitem aquets ingredients quan més propietats aporten a l’organisme.

Alimentos orgánicos Slow Food

Aliments nets

Els aliments Slow són productes orgànics i que no han sigut exposats a cap tipus de substància química o artificial per al seu cultiu, com a pesticides o herbicides. Només els productes naturals i purs ens ofereixen el sabor més intens.

Alimentos producción local KM0

Aliments justos

Els aliments justos cerquen preservar una cadena alimentícia justa per a tots, que asseguri el manteniment de productes treballats amb tècniques naturals de cada zona. Una producció loca, de km 0.

El sabor de la nostra carta Slow Food

A Allium, vam ser un dels primers restaurants en sumar-nos al moviment Slow Food. Des de 2008, treballem per a fusionar el sabor tradicional i els ingredients de la terra amb una cuina creativa i de qualitat. Ho mostrem amb la nostra carta, on pots trobar una gran varietat de plats eco-responsables de verdures, carn i peix de proximitat. Aquesta proposta ens apropa a aquest concepte mediterrani de sabors i sensacions.

Oferim plats per picar, dels que et fan venir el gust a l’inici d’un bon menjar amb amics, o plats de la terra, com a preàmbul d’un somriure i un sabor que et faci recordar quelcom.

Comida Slowfood