side-area-logo

LA CARTA

  • ENTRANTES
    • El millor tomàquet, sake, mirin i moixama
    • Trinxat trufat, rossinyols, ou i cansalada de “porco celta”
    • Hummus, albergínia i salsa “sumiso”
    • Ous ecològics estrellats, pernil ibèric i carxofae
    • Tagliatelle tartufata, ou i parmesà (opció sense glúten)
    • Perdiu escabetxada amb amanida
    • “Potxas” de Navarra, ventresca de bonítol, crema de piquillos i piparra
  • DEL MAR
    • Els calamars a l’andalusa amb maionesa de Kimchi
    • Pop a la brasa, “Pimentón de la Vera” i patata fumada
    • Musclos a la Marinera Thai
    • Peix del dia, pasta de safrà i txangurro
    • L’ARRÒS, escamarlà, sèpia i musclos (min 2 pax)
    • Fideus a banda “FIDEUÀ”
  • DE  LA TERRA
    • Cap i pota amb cigrons
    • Melós de vedella a la cullera llenties del puy i curry vermell
    • Magret d’ànec, salsa bigarade i una samfaina
    • Porco Celta (baluard d’slow food) lacat i verdures confitades
    • Pollastre de pagès, llet de coco i soja
    • “Txuleton del nord” piquillos, patates rosses i amanida d’estiu
  • ELS PANS CUITS EN FORN DE LLENYA  
    • Pa sense glúten
    • Pa del forn de Nuria o Baluard
    • Coca del Mossèn  amb tomàquet