La Carta

Trinxat, rebozuleo, huevo frito, pnaceta de cerdo Duroc

Entrants

3 tomàquets, sardina fumada i maionesa de ciboulette

….

Amanida de quinoa real cruixent, pera, crema de formatge i gelatina de moscatell

….

Ous ecològics estrellats, pernil ibèric i carxofa

….

Tagliatelle tartufata, ou i parmesà
(opció sense glúten)

….

Esqueixada gamberra, tomàquet especiat i bacallà

….

Trinxat trufat, shiitake eco, ou i panxeta de “porco celta”

Del Mar

Musclos al moscatell

….

Els calamars a l’andalusa amb maionesa de Kimchi

….

Pop a la brasa, “Pimentón de la Vera” i patata fumada

….

Tronc de bacallà, ceba i “piquillo” verd

….

L’ARRÒS, escamarlà, sèpia i musclos (min 2 pax)

Pulpo a la brasa, pimentón de la Vera y patata ahumada
Chuletón del norte, unas buenas patatas fritas y pimientos del piquillo

De la Terra

Cap i pota amb cigrons

….

Gyozas de cua de bou i suc de rostit

….

Perdiu escabetxada i la terrina de foie volaile

….

Melós de vedella a la cullera
llenties del puy i curry vermell

….

Costella de porc Duroc, lacada i cruixent

….

“Txuleton del nord” piquillos, patates rosses i amanida